10 oktober 2021 BURGSTWANDELING

WEER EEN FRISSE START MET DE EERSTE BURGSTWANDELING VAN HET NIEUWE SEIZOEN

WANDELEN OP LANDGOED BURGST

Landgoed Burgst, centrale plek in de landgoederenzone van de Haagse Beemden. Even onbekend als mysterieus. Wilt u weten wat er groeit en bloeit of wilt u meer weten over het ontstaan van de landgoederenzone, het landgoed en stadsboerderij De Kleine Hoeve? Dan is er nu de kans om daar van alles over te weten te komen.
Met toestemming van de eigenaar van het landgoed mogen, onder voorwaarden, een beperkt aantal wandelingen per jaar over het landgoed plaatsvinden. Tevens krijgt u meer te horen over de boerderij De Kleine Hoeve, waar sinds 2005 de stadsboerderij in is gevestigd. U gaat onder leiding van 2 gidsen een wandeling maken op landgoed Burgst en op en rondom De Kleine Hoeve.
De wandeling is minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen. Helaas is de wandeling niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Het is niet mogelijk om een hond mee te nemen.

Wat krijgt u?
Om 9.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee op stadsboerderij De Kleine Hoeve. Het programma start om 9.15 uur met een presentatie over Burgst en daarna maakt u een wandeling over het landgoed. Omstreeks 11.00 uur bent u weer terug op De Kleine Hoeve voor een kopje koffie of thee met een versnapering.  Na een presentatie over de De Kleine Hoeve en het omliggende landschap start het tweede deel van de wandeling.
Omstreeks 12.30 bent u terug op De Kleine Hoeve en daar wacht u een heerlijke lunch samengesteld uit natuurlijke en biologische producten die op Burgst geproduceerd en verwerkt worden.
Voor dit ‘wandel-arrangement’ betaalt u slechts 10 euro per persoon.

Data:
Voor 2021 / 2022 staan de volgende data gepland:
Zondag 10 oktober; 9 januari 2022; 10 april 2022 en 10 juli 2022.

 

INSCHRIJVEN
Wanneer u aan een wandeling wilt deelnemen moet u zich per mail aanmelden. In de mail willen we graag het volgende van u weten: naam, adres, telefoonnummer, emailadres en met hoeveel personen u wilt inschrijven. Tenslotte kunt u nog een voorkeur uitspreken voor een datum. Wij kunnen niet garanderen dat u op de gewenste datum kunt deelnemen. Aangezien het aantal deelnemers 15 personen per wandeling is geldt: ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.
Nadat uw inschrijving binnen is ontvangt u een bevestiging en verdere informatie.

KLIK HIER als u uw inschrijving wilt starten