BURGSTWANDELING

WANDELEN OP LANDGOED BURGST

Landgoed Burgst, centrale plek in de landgoederenzone van de Haagse Beemden. Even onbekend als mysterieus. Wilt u weten wat er groeit en bloeit of wilt u meer weten over het ontstaan van de landgoederenzone, het landgoed en stadsboerderij De Kleine Hoeve? Dan is er nu de kans om daar van alles over te weten te komen.
Met toestemming van de eigenaar van het landgoed mogen, onder voorwaarden, een beperkt aantal wandelingen per jaar over het landgoed plaatsvinden. Tevens krijgt u meer te horen over de boerderij De Kleine Hoeve, waar sinds 2005 de stadsboerderij in is gevestigd. U gaat onder leiding van 2 gidsen een wandeling maken op landgoed Burgst en op en rondom De Kleine Hoeve.
De wandeling is minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen. Helaas is de wandeling niet geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Het is niet mogelijk om een hond mee te nemen.

Wat krijgt u?
Om 9.00 uur is de ontvangst met een kopje koffie of thee op stadsboerderij De Kleine Hoeve. Het programma start om 9.15 uur met een presentatie over Burgst en daarna maakt u een wandeling over het landgoed. Omstreeks 11.00 uur bent u weer terug op De Kleine Hoeve voor een kopje koffie of thee met een versnapering.  Na een presentatie over de De Kleine Hoeve en het omliggende landschap start het tweede deel van de wandeling.
Omstreeks 12.30 bent u terug op De Kleine Hoeve en daar wacht u een heerlijke lunch samengesteld uit natuurlijke en biologische producten die op Burgst geproduceerd en verwerkt worden.
Voor dit ‘wandel-arrangement’ betaalt u slechts 10 euro per persoon. U dient dit bedrag uiterlijk 2 weken voor de wandeling over te maken naar IBAN NL63 ASNB 8831 5885 16 t.n.v. C.T.M. Vennegoor onder vermelding van “burgstwandeling”. Let op uw inschrijving is pas definitief als we uw betaling ontvangen hebben!

Data:
Voor 2023 / 2024 staan de volgende data gepland:
Zondag 9 juli 2023 – vol
Zondag 22 oktober 2023
Zondag 4 februari 2024
Zondag 21 april 2024  
Zondag 30 juni 2024

 

INSCHRIJVEN
Wanneer u aan een wandeling wilt deelnemen moet u zich per mail aanmelden. In de mail willen we graag het volgende van u weten: naam, adres, telefoonnummer, emailadres en met hoeveel personen u wilt inschrijven. Tenslotte kunt u nog een voorkeur uitspreken voor een datum. Wij kunnen niet garanderen dat u op de gewenste datum kunt deelnemen. Aangezien het aantal deelnemers 15 personen per wandeling is geldt: ‘wie het eerst komt het eerst maalt’.
Nadat uw inschrijving binnen is ontvangt u een bevestiging en verdere informatie.

KLIK HIER als u uw inschrijving wilt starten